The Box

The Box is een pakket met verschillende apparaten voor het uitvoeren van thuismetingen. Met The Box kunnen mensen thuis bijvoorbeeld hun bloeddruk opmeten, een hartfilmpje maken en met hun behandelend arts of verpleegkundig specialist spreken via een digitaal spreekuur.


Voor velen geschikt
Steeds meer mensen kunnen van The Box gebruikmaken. Het inzetten van thuismeetapparatuur voor patiënten is een relatief nieuw concept, waarbij het LUMC voorop loopt. Daarom zijn enkele van de projecten inmiddels uitontwikkeld en sommige nog in onderzoekssetting. De gebruiker, dus de patiënt, merkt geen verschil tussen de lopende projecten en de onderzoeksprojecten. 

Uw gegevens veilig naar het ziekenhuis logo the box
Waar voorheen de bloeddruk beïnvloed kon worden door de spanning van het bezoek aan het ziekenhuis of de huisarts, krijgt de behandelaar nu inzicht in de bloeddruk van de patiënt thuis. Het is daardoor mogelijk om veel eerder in te grijpen als er afwijkingen te zien zijn. Met een ECG-apparaatje kan op ieder gewenst moment een hartfilmpje worden gemaakt. De verzamelde gegevens worden via de smartphone op een veilige manier naar onze database verstuurd. Daarnaast maakt het pakket een digitaal spreekuur mogelijk, waardoor mensen versneld en op een veilige manier een consult met hun behandelaar af kunnen leggen.

Sneller de juiste behandeling
Doordat meer metingen voor arts en patiënt beschikbaar zijn en ook meer mogelijkheden om contact op te nemen met het ziekenhuis, kan sneller tot de juiste behandeling worden gekomen.

Meer weten over The Box? Bekijk de instructievideo's of veelgestelde vragen, of neem contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina.