Onderwijs
studenten

Semi-arts stage

Coassistenten kunnen hun semi-arts stage op de afdeling Longziekten lopen. Indien u interesse heeft of u wilt hierover meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wetenschappelijke stage

De afdeling longziekten levert een actieve bijdrage aan de onderwijstaken van het LUMC op het vakgebied van de longziekten en immunologie. Dit bestaat uit onderwijs binnen het curriculum geneeskunde en biomedische wetenschappen (organisatie van blokken en lijnonderwijs, diverse onderwijscommissies, en het aanbieden van stageplaatsen). De afdeling draagt ook bij aan het studentenonderwijs buiten het LUMC aan studenten bio-farmaceutsiche wetenschappen en life sciences and technology. Er zijn uitgebreide mogelijkheden voor een wetenschappelijke stage binnen het onderzoek van de afdeling voor studenten geneeskunde, biomedische wetenschappen, biologie, bio-farmaceutische wetenschappen, en HBO-studenten (zie stageplaatsen).

Indien u interesse heeft in een stageplek kunt u ons bereiken via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.