Het Leidse Huis: ervaar de mogelijkheden van e-health tijdens de Leidse Kerstmarkt

Het Leidse Huis: ervaar de mogelijkheden van e-health tijdens de Leidse Kerstmarkt

Van 14 t/m 24 december (tijdens de Leidse Kerstmarkt) opent Het Leidse Huis haar deuren in het pand van De Zorgfabriek. 

De Zorgfabriek en het Hart Long Centrum (LUMC) slaan de handen ineen en laten bezoekers kennis maken met de mogelijkheden op het gebied van gezondheid en de mogelijkheden van smart technology.

Het pand van de Zorgfabriek wordt aangekleed als ‘huis van de toekomst’, waar je als bezoeker inzicht krijgt in de mogelijkheden van technologie binnen gezondheidsbevordering- en preventie en in hoe je (binnenshuis) bewuster en gezonder kunt leven. In het huis vind je bijvoorbeeld oplossingen en tools gericht op leefstijl, voeding, beweging, stress/ontspanning, slaap, bezieling en gedrag.

In elke kamer in het huis is veel slimme technologie aanwezig zoals robots, smart blenders, activiteitenmeters en sensoren. Ook kun je metingen verrichten met apparaten uit 'The Box'.

Je bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen!


Het Leidse Huis
Nieuwe Rijn 50 Leiden
14, 15, 20, 21, 22, 23 en 24 december van 10:00 tot 18:00 uur

Op 14 december om 13:00 uur wordt het huis geopend door Marleen Damen (wethouder Gezondheid, Jeugdzorg & Welzijn).


Het Leidse Huis is een initiatief van het Hart Long Centrum Leiden in samenwerking met De Zorgfabriek. Met dank aan KPN, Withings, Coolblue, Voedingscentrum, Kenniscentrum Sport, Sharp Sharp, Huisman Fietsen, Zorg en Zekerheid en Albert Heijn Hooigracht.