Hart&Vaatcafé 30 januari: Psychosociale gevolgen van en praktische zaken rondom hart- en vaatziekten

Tijdens het Hart&Vaatcafé van woensdag 30 januari vertellen dr. Veronica Janssen en prof. dr. Martin Jan Schalij over de psychosociale gevolgen van hart- en vaatziekten. Ook de praktische zaken rondom hart- en vaatziekten worden besproken. 

Een hart- of vaatziekte kan uw leven ingrijpend veranderen. U bent ineens patiënt, moet herstellen of leren leven met uw aandoening. Dit heeft gevolgen voor uw levensstijl, mogelijke stress die u ervaart en uw omgang met uw familie of partner. Ook komen er een aantal praktische vragen om de hoek kijken: hoe zit het met uw rijbewijs? En wat moet u doen wanneer u (tijdelijk) niet meer kunt werken? De sprekers gaan tijdens het Hart&Vaatcafé in op deze psychosociale en praktische gevolgen.

Na de presentatie is er uitgebreid de tijd om vragen te stellen aan dr. Veronica Janssen en prof. dr. Martin Jan Schalij en met de andere gasten in gesprek te gaan.

Locatie en aanmelden
Het Hart&Vaatcafé vindt plaats op woensdag 30 januari 2019 van 15:00 tot 17:00 uur in Van der Valk Hotel Leiden, Haagse Schouwweg 14, Leiden. De toegang is gratis. Hier kunt u een routebeschrijving vinden. Aanmelden voor het café is verplicht en kan via het aanmeldformulier

Over het Hart&Vaatcafé
Het Hart&Vaatcafé is dé ontmoetingsplek voor hart- en vaatpatiënten, hun naasten en andere belangstellenden. Medische experts van het LUMC geven actuele informatie over hart- en vaataandoeningen en bezoekers kunnen hun ervaringen delen.