Canta Challenge voor Stichting Hart op Weg

Het 45-km autootje houdt Loek en Ilse, ondanks hun aangeboren hartafwijking, mobiel. Met de Canta Challenge willen Loek en Ilse aandacht vragen voor Stichting Hart op Weg en haar daarmee op de 'kaart' zetten.

Van 9 tot en met 22 september rijden zij 1200 kilometer door Nederland en doen zij alle 6 academische ziekenhuizen aan. Tijdens hun bezoeken informeren ze cardiologen en hopen zo ook lotgenoten kennis te geven van het bestaan van Stichting Hart op Weg. Op 19 september bezoeken Loek en Ilse de afdeling Cardiologie van het LUMC

Doel
Stichting Hart op Weg organiseert buitenlandreizen voor volwassenen met een aangeboren hartafwijking. Voor deze doelgroep is op vakantie gaan niet altijd vanzelfsprekend. Met de medische begeleiding en de aandacht die geboden wordt tijdens de reis, kunnen ook zij er even ontspannen en zonder zorgen tussenuit. Eén keer per jaar reist Stichting Hart op Weg met 18 reisgenoten en 8 vrijwilligers af naar het buitenland. In 2016 gaat de reis naar Torremolinos. Loek en Ilse hebben zelf een ernstige aangeboren hartafwijking en zien graag dat zoveel mogelijk lotgenoten de kans krijgen mee te reizen met Stichting Hart op Weg.

Interesse of Stichting Hart op Weg steunen? Kijk op www.hartopweg.nl