The Box

The Box is een pakket met een weegschaal, een bloeddrukmeter en een ECG-apparaatje voor thuis. Met The Box kunnen patiënten thuis hun bloeddruk opmeten, een hartfilmpje maken en met hun behandelend arts spreken via een digitaal spreekuur. 

Uw gegevens veilig naar de arts logo the box
Waar voorheen de bloeddruk van de patiënt beïnvloed kon worden door de spanning van het bezoek aan het ziekenhuis of de huisarts, krijgt de behandelend arts nu inzicht in de bloeddruk van de patiënt thuis. Het is hierdoor mogelijk om veel eerder in te grijpen als er afwijkingen te zien zijn. Met een ECG-apparaatje kan de patiënt op ieder gewenst moment een hartfilmpje maken. De verzamelde gegevens worden via de smartphone op een veilige manier naar onze database verstuurd. Daarnaast maakt het pakket een digitaal spreekuur mogelijk waardoor patiënten versneld en tegelijk veilig een consult met hun arts aan kunnen gaan.

Sneller de juiste behandeling
Doordat er meer metingen voor arts en patiënt beschikbaar zijn, en ook meer mogelijkheden om contact op te nemen met het ziekenhuis, kunnen arts en patiënt sneller samen tot de juiste behandeling komen. 

Meer weten over The Box? Neem dan contact met ons op.

VIDEO’S