ICD-patiëntendag 2019

Op zaterdag 5 oktober 2019 organiseren wij de 11e ICD-patiëntendag. We doen dit in samenwerking met Haaglanden Medisch Centrum. Op deze dag verwelkomen we alle patiënten die voor hun ICD worden gecontroleerd in het LUMC of het HMC+.  

We hebben weer een uitdagend en gevarieerd programma samengesteld. In de ochtend hoort en ziet u de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICD’s. ’s Middags kunt u zelf aan de slag bij een aantal workshops. 

Alle patiënten die voor hun ICD worden gecontroleerd in het LUMC of HMC+ ontvangen eind augustus een uitnodiging. Op deze pagina vindt u aanvullende informatie over de locatie, het programma en aanmelden. 

Locatie en route

De ICD-patiëntendag vindt plaats in het Holiday Inn Leiden. Het Holiday Inn is zowel per auto als met openbaar vervoer goed te bereiken. Op de website van Holiday Inn Leiden vindt u een uitgebreide routebeschrijving. 

Programma

 

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via ICD-patientendag@lumc.nl

 

Aanmelden

Let op! U kunt zich alleen aanmelden wanneer u een persoonlijke uitnodiging van ons heeft ontvangen. 

Wij vragen een kleine bijdrage van €7,50 per persoon. Dit kunt u op 5 oktober bij aanvang van de dag contant voldoen (pinnen is helaas niet mogelijk). 

 

Ik ben patiënt in het:
Ik kom naar alleen / samen met één persoon naar de ICD-patiëntendag: