Hart&Vaatcafé

Samen met Harteraad organiseren wij het Hart&Vaatcafé in de regio Leiden. hvgcafeicoon rgb

We merken dat patiënten steeds meer behoefte hebben aan informatie over hun ziekte, de mogelijke behandelingen en de keuzes die zij moeten maken. Bovendien wordt contact met lotgenoten als zeer positief en leerzaam ervaren.

Samen met Harteraad en het Alrijne Ziekenhuis haken wij hierop in door het Hart&Vaatcafé te organiseren.

Wat is het Hart&Vaatcafé?

Het Hart&Vaatcafé is een ontmoetingsplaats voor hart- en vaatpatiënten, partners, familie, mantelzorgers, zorgverleners en andere belangstellenden. U kunt er ervaringen uitwisselen, tips opdoen, vragen stellen en uw zorgen bespreken.

Bij ieder Hart&Vaatcafé staat een thema centraal. Een medisch specialist geeft hierover een presentatie en beantwoordt al uw vragen. Uiteraard is er ruim gelegenheid ervaringen te delen met andere aanwezigen en de informatiestands te bezoeken.

De bijeenkomsten zijn laagdrempelig, interactief en gratis.

Aankomende data en thema's

29 mei 2019
Hartritmestoornissen + workshop 'ECG lezen' 
dr. Lieselot van Erven en dr. Charles Kirchhof

Brengt u binnenkort een bezoek aan uw cardioloog of huisarts en wordt er een ECG bij u gemaakt? Vraag dan of u de uitdraai mee naar huis mag nemen en breng het ECG mee naar het Hart&Vaatcafé. Dan kunt u ter plekke uw eigen ECG lezen. 

 

Let op: vanwege de grote belangstelling zijn wij genoodzaakt een maximaal aantal gasten per café in te stellen. Meld u snel aan om teleurstelling te voorkomen. 

Locatie

Het Hart&Vaatcafé vindt plaats in het Van der Valk Hotel Leiden, Haagsche Schouwweg 14 in Leiden. Zie de website van het Van der Valk Hotel voor een routebeschrijving. 

Aanmelden

Aanmelden voor het Hart&Vaatcafé kan via het aanmeldformulier

Vragen

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via hartvaatcafé@lumc.nl