Poliklinisch Centrum Lisse

In het Poliklinisch Centrum Lisse bieden cardiologen en een longarts van het LUMC kwalitatief goede zorg waarbij optimale service en persoonlijke begeleiding voorop staan. Wij streven ernaar om u binnen tien werkdagen te zien waarbij binnen twee uur diagnostiek plaatsvindt en een behandelplan opgesteld wordt. Uw huisarts of verwijzend arts ontvangt binnen twee werkdagen schriftelijk bericht. 

Verwijzing via de huisarts

U kunt bij ons terecht nadat de huisarts u naar een cardioloog heeft verwezen. Met een verwijzing van uw huisarts wordt alle zorg volledig vergoed door uw zorgverzekeraar. 

Van diagnostiek tot behandeling

Alle nodige onderzoeken vinden op dezelfde dag plaats als het polikliniekbezoek. Nadat alle onderzoeken gedaan zijn, bespreekt de cardioloog samen met u de diagnose en het eventuele behandelplan.

Aanvullend onderzoek en behandeling

Diagnostiek en behandeling wordt op onze polikliniek uitgevoerd. Wanneer het nodig is om aanvullend onderzoek te doen of een invasieve behandeling te ondergaan, dan vindt dit plaats in het LUMC. Er zijn goede afspraken gemaakt over snelle uitvoering, zodat wij optimale zorg op een efficiënte wijze kunnen leveren.

Team Poliklinisch Centrum Lisse

Cardiologen:

Dr. A.J.H.A. (Arthur) Scholte

Dr. P. (Philippine) Kiès

Dr. J.M.J. (Mark) Boogers

Dr. M.L.A. (Marlieke) Haeck


Longarts:

Dr. A.M. (Annelies) Slats


Longfunctieanalisten:

Ronald de Jeu

Robert van Steijn


Verpleegkundigen:

Fiona van Berkel 

Jolanda van Duyn - Kuijt

Hilze Koolmoes


Onderzoeksassistent:

Jacqueline Remark - Kozadinos 


Centrumassistenten:

Daisy Colpa

Petra Herruer

Kimberly van Kesteren

Manon Brul