Cardiologie Centrum Voorschoten

Cardiologie Centrum Voorschoten is ontstaan vanuit een samenwerkingsverband tussen het Leids Universitair Medisch Centrum, het Bronovo Ziekenhuis en Cardiologie Centra Nederland. Wij streven er naar u de beste cardiologische zorg te bieden. Naast professioneel is de service bovenal persoonlijk en toegankelijk.

Na de verwijzing kan de patiënt meestal binnen 24 uur terecht voor een afspraak. Alle nodige onderzoeken vinden dezelfde dag plaats in het Cardiologie Centrum. Nadat alle onderzoeken gedaan zijn, bespreekt de cardioloog samen met u de diagnose en het eventuele behandelplan. Indien aanvullend onderzoek nodig is, wordt dit in een van de omliggende ziekenhuizen uitgevoerd. Indien nodig zien wij u terug voor verder poliklinisch behandeling.

Zo dragen wij zorg voor de patiënt van diagnostiek tot behandeling.

Verwijzing via de huisarts

U kunt bij ons terecht nadat de huisarts u naar een cardioloog heeft verwezen. Met een verwijzing van uw huisarts wordt alle zorg volledig vergoed door uw zorgverzekeraar. 

Van diagnostiek tot behandeling

Alle nodige onderzoeken vinden op dezelfde dag plaats als het polikliniek bezoek. Nadat alle onderzoeken gedaan zijn, bespreekt de cardioloog samen met u de diagnose en het eventuele behandelplan.

Aanvullend onderzoek en behandeling

Diagnostiek en behandeling wordt op onze polikliniek uitgevoerd. Wanneer het nodig is om aanvullend onderzoek te doen of een invasieve behandeling te ondergaan, dan vindt dit plaats in een van de omliggende ziekenhuizen. Er zijn goede afspraken gemaakt over snelle uitvoering, zodat wij optimale zorg op een efficiënte wijze kunnen leveren.

Team Cardiologie Centrum Voorschoten

Cardiologen:

Dr. G.J. (Greetje) de Grooth

Dr. P.R.M. (Paul) van Dijkman

Drs F.P.L. (Frouke) Lamers

Dr. R.W.C. (Roderick) Scherptong

Drs. W.M.C. (Wilke) Koenraadt 

Dr. B. (Bas) van der Hoeven 

Dr. L.H. (Lucas) Savalle

H.A.A. (Hany) Girgis

M. (Margo) Klomp


Verpleegkundigen:

E.A.M.M. (Edith) Duivenvoorden

E.G. (Elsie) van Berkel - Rooderkerk

S. (Sigrid) Heemskerk


Echolaborante:

M.S.S. (Maria) Vons


Centrumcoördinator:

H. (Hillary) van der Poel-Deul

Centrumassistent:

S. (Sonja) Zoet - van 't Hof 

 

Spreekuren 

Maandag: Dr. P.R.M. (Paul) van DijkmanDrs F.P.L. (Frouke) Lamers, Drs. W.M.C. (Wilke) Koenraadt, Dr. L.H. (Lucas) Savalle en Dr. B.L. (Bas) van der Hoeven 

Dinsdag: Dr. G.J. (Greetje) de Grooth

Woensdag: Dr. H.A.A. (Hany) Girgis, Dr. M. (Margo) Klomp

Donderdag: Dr. R.W.C. (Roderick) Scherptong, Drs. W.M.C. (Wilke) Koenraadt 

Openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 8:30 tot 17:30 uur.  

Op vrijdag zijn wij gesloten.